Red Verde de Turismo Rural Responsable
Cataluña
ES
CT
EU
EN
DE
FR
Cataluña-Zona Norte/Oriental
cambiar de zona
1 - Andalucía » Levante Almeriense
2 - Asturias » Valle del Ese-Entrecabos
3 - Asturias » Camín Real de la Mesa
4 - Islas Baleares » Mallorca
5 - Cataluña » Zona Norte/Oriental
6 - Euskadi » Álava-Vizcaya-Guipúzcoa
7 - Navarra » Zona Media
» TODAS LAS ZONAS

destacados

Islas Baleares

Mallorca

Islas Baleares

Euskadi

Álava-Vizcaya-Guipúzcoa

Paseo por la Vía Verde Montes de Hierro:
Paseo por la Vía Verde Montes de Hierro: Euskadi

sugerencia

Albergue/ hostal
Cataluña Zona Norte/Oriental

Hostal Sant Bernat
Hostal Sant Bernat

servicio educativo y cultural
Cataluña Zona Norte/Oriental

Tosca
Tosca

Cocina tradicional
Cataluña Zona Norte/Oriental

La Quinta Justa
La Quinta Justa


No hay eventos disponibles por el momento, disculpen las molestias.

No hay noticias por el momento, disculpen las molestias

atrás

Albergue/ hostal
Hostal Sant Bernat
Cataluña Zona Norte/Oriental
grado de responsabilidad
Zona Norte/Oriental / Cataluña

Hostal Sant Bernat Hostal renovadot y ampliado en 2008 con una gran tradicion y dedicacion dentro la hoteleria y turismo. Situado dentro el Parque Natural de la Zona Volcánica en Olot a la Falda del volcan Montsacopa, a 15 Minutos del cráter y a 5 Minutos de la Plaza Major. Un lugar tranquilo, asoleado, panorámica enjardinada y céntrico. Establecimiento recomendado en la guia ROUTARD. Sensibilizados con el medio ambiente habiendo hecho varias actuaciones. 30 habitaciones dobles y 7 habitaciones individuales

Servicios:
Establecimiento consciente de los nuevos canvios que, en colaboracion con Turisme Garrotxa y con la ayuda del programa ADAPT, lleva a cabo reformas y nuevas maneras de disfrutar del turismo. En nuestro hostal, a banda de disfrutar de de la tranquilidad y la naturaleza, tambien es un punto de informacion donde los podran asesorar y guiar por nuestra comarca, segun los intereses de cada persona. Tambien disponemos de garaje preparado para bicis que acompañen nuestros clientes por nuestra comarca.


BUENAS PRÁCTICAS SOSTENIBLES

L’Hostal Sant Bernat manté una política d’ús dels recursos locals per tal de contribuir al creixement econòmic de la Garrotxa. Un 91per cent de les compres les realitzen al territori, i a la carta dels esmorzars ofereixen un 30per cent de gastronomia local. La qualitat dels seus serveis està basada en el compliment de les expectatives dels clients. Disposen de procediments de treball i realitzen periòdicament controls preventius per assegurar la qualitat. Des de sempre, a l’Hostal han tingut molt en compte la preservació del medi i el seu entorn. Avaluen anualment els seus impactes ambientals i emprenen mesures per a minimitzar-los. Per a minimitzar el consum d’energia, disposen de sensors a les finestres de les habitacions que detecten l'obertura i automàticament apaguen l’aire condicionat. També han instal•lat bombetes de baix consum a les habitacions i a les zones comunes sensors de moviment. Per escalfar l'aigua calenta de l'hostal disposen de 16 plaques solars tèrmiques. Actualment, un 67 per cent del personal té contracte indefinit a temps parcial, i la relació salarial entre el salari més baix i el més alt és de 1,07. Als efectes de valorar la satisfacció dels seus clients, els lliuren una enquesta a la seva arribada. Col•laboren amb la comunitat a través de l’aportació econòmica a entitats i esdeveniments locals, i cooperen amb altres empresaris per afavorir sinergies sectorials, mitjançant entitats associatives com Turisme Garrotxa. Participa en el programa Garrotxa, Plans amb Sensacions, que ofereix invitacions als clients per participar en diferents activitats de la comarca.


descargar DESCARGAR memoria sostenible

DATOS DE CONTACTO

Cta. de les Feixes, s/n
Olot
ver mapa ver mapa
ocultar mapa ocultar mapa
972261919
bernat@turismegarrotxa.com
http://www.hostalsantbernat.com